Velkommen til Brøter terrasse

Brøter Terrasse består av 78 leiligheter. I første salgstrinn er det 38 leiligheter fra 35 til 136 kvm som vil bli bygget rundt en hyggelig kvartalshage. Leilighetene fordeles på to bygg med heis, gode uteplasser og flotte takterrasser. Det blir parkering i kjeller med ladedekning for el-biler og det blir godt med sykkelparkering både utendørs og i parkeringskjelleren.

Brøter terrasse oppføres i ulike høyder, godt tilpasset både lys og solforhold. Store variasjoner i arkitektur og fasader skaper identitet og spennende dynamikk.

LES MER

Brøter Terrasse vil bli kledd i naturfarget tre og en frisk gulfarge i de indre rommene som gjør regnværsdagene mindre grå. Byggene vil fremstå som et friskt pust i den trivelige miljøgaten, men samtidig blende fint sammen med det sjarmerende villastrøket som er nærmeste nabo. Leilighetene tilpasses mennesker i ulike livsfaser og her finner du et godt variert utvalg av leiligheter med ulike utforminger. Alt fra studioleiligheter med 5 m takhøyde og hems, store 4-roms med karakteristiske skråtak og privat takterrasse – til toppleilighet med direkte adkomst fra heis.

Se mer om de ulike leilighetene
Arkitekten om Brøter Terrasse. Se filmen.

ARKITEKTEN
Vi har jobbet mye med å gi Brøter Terrasse en karakter av et urbant boligkvartal med hjemlig atmosfære. Vi vil skape et boligkvartal med sjel og identitet som gir beboere tilhørighet og følelse av å være hjemme. Og vi vil skape hjem som beboerne kommer til å glede seg over hver dag.

Lillestrøm – et spennende og levende bysentrum

På Brøter terrasse bor du midt i et spennende og levende bysentrum. Med sin sentrale og naturskjønne beliggenhet er Lillestørm en kommune med et stort mangfold av muligheter. Her finner du en fin blanding av det moderne, energiske og urbane, samt variert natur som innbyr til all slags utendørsaktiviteter hele året.

Lillestrøm har flere ganger blitt kåret til Norges beste sykkelby. Enten du sykler i bynære områder eller naturskjønne omgivelser langs områdets flotte vannveier, har du tilgang til kilometervis med opplevelser, mosjon og rekreasjon året rundt.

Leilighetene og
interiørstil

LEILIGHETENE OG INTERIØRSTIL : I Brøter Terrasse kan du velge mellom følgende interiørstiler; Aria Classic, Aria Plus, Nero og Gloss.

Alle interiørstilene er nøye satt sammen for å skape et harmonisk hjem hvor overflater og materialer både samarbeider og utfyller hverandre. Grunntanken for alle interiørstilene er å levere en bolig som er helhetlig satt sammen av produkter som matcher og utfyller hverandre.

Interiørstilene vil ha mange fellestrekk, enten det er standard- eller tilvalgsprodukter. Blant annet er det inngått avtale med anerkjente leverandører som Drømmekjøkkenet, Fagflis og ParkettPartner slik at du kan være trygg på at produktene i leilighetene holder en god kvalitet.

Om det er ønskelig å endre interiørstil i egen leilighet, kan dette enkelt utføres med noen tastetrykk når tilvalgprosessen starter opp.

1 og 2-roms

Aria classic

Om du drømmer om ditt eget sted å bo, kan en 1- eller 2-roms leilighet i Brøter Terrasse oppfylle boligdrømmen din. Leilighetene har effektiv løsning og størrelse fra 30-53 kvm. Vi har også noen urbane leiligheter med hems-løsning. Ved å kjøpe nytt, slipper du å tenke på uforutsette kostnader, her er det fastpris uansett hvilken leilighet du måtte ønske å investere i. Lillestrøm er en by som gjennomgår stor transformasjon av eiendommer etter nøye planer fra myndighetene. Dette er verdiskapende for byen og menneskene som bor her.

Aria Classic - Les om grunnstandarden

Studioleiligheter

Nero

Alle leilighetene er ulikt utformet, men felles for de alle er røffe interiørdetaljer som gjør leilighetene spenstige og annerledes. 5 meter takhøyde med hems skaper ekstra luftige rom, samtidig som man får ekstra tumleplass på hemsen. Av materialer som definerer stilen er sort industriell ståltrapp, sorte innerdører, glassrekkverk, mørke overflater på kjøkken og bad. For å myke opp den røffe stilen leveres nordiske lyse parkettgulv og hvite veggflater. Mange grønne planter, både store og små, vil myke det hele opp og skape harmoni, ro og velvære i ditt nye raffinerte hjem.

Nero - Les om grunnstandarden

3-roms

Aria Plus

Leilighetene varierer fra 50-83 kvm, de minste er arealeffektive og de største har luftigere planløsning. Felles for alle er gode kvaliteter som takdusj til ett av baderommene og 1-stav lys eikeparkett i alle rom.

Aria Plus - Les om grunnstandarden

4-roms

Aria Plus

I Brøter Terrasse finner du et stort spenn av store 4-roms leiligheter, fra 109-136 kvm. Mange av leilighetene er terrasserte, med innvendig skråtak og private takterrasser. Leilighetene er luftige med god utnyttelse av hvert rom. Noen med privat bad tilknyttet hovedsoverom og noen med walk-in closet, vaskerom eller kjøkkenøy med integrert induksjonstopp. Felles for alle er avslappende terrasser og balkonger, mange solrike og med god utsikt, slik at du kan samle familie og venner og vite at du har god plass til alle. Her kan du finne en gjennomtenkt bolig hvor god bokvalitet står i fokus.

Aria Plus - Les om grunnstandarden

Drømmer du om litt ekstra luksus i hverdagen?

Aria Plus

I Brøter Terrasse finner du flere varianter av store 4-roms leiligheter, hvor eksklusive kvaliteter tilbys. To av leilighetene har heis med direkte adkomst til leiligheten! Andre har walk-in closet og privat bad tilknyttet hovedsoverommet. Det er lagt vekt på store og luftige rom, noen med mulighet for bibliotek som utvidelse av stuen. Stor spisestue er vektlagt, slik at du har plass til å samle dine kjære til middagsbesøk. Dessuten er hele Lillestrøm by i tøffelavstand fra ditt nye hjem. Her skal du bo godt!

Aria Plus - Les om grunnstandarden

5-roms

Nero

I Brøter Terrasse har vi én stor 5-roms leilighet over to etasjer, skråtak og uteplasser. Med fire gode soverom, tre bad, luftig separat kjøkken og stue. I tillegg en egen kontorplass som enkelt kan innredes som en hyggelig stuekrok med utgang til takterrasse. Standard leveranse er Nero-kvaliteter med røffe detaljer, men ved tilvalg kan uttrykket endres slik du ønsker.

Nero - Les om grunnstandarden